بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum dan salam sejahtera.... Wordless Wednesday #84

50 Juta Views!!! 
Siapa yang selalu intai Google+ Bin Muhammad ni? 
Baik mengaku...hehe! Janganlah intai-intai jer...
Kan lebih manis 'Follow' sekali... :)


google-plus-views-50-juta
Eeee... Followers sikit... tapi views banyak... Terlajak laris nih! hoho!

Sedikit Informasi tentang Google Plus.
google plus
Google+ (pronounced and sometimes written as Google Plus) is a social networking and identity service that is owned and operated by Google Inc. Google has described Google+ as a "social layer" that enhances many of its online properties, and that it is not simply a social networking website, but also an authorship tool that associates web-content directly with its owner/author.[5] It is the second-largest social networking site in the world after Facebook. 540 million monthly active users are part of the Identity service site, by interacting socially with Google+'s enhanced properties, like Gmail, +1 button, and YouTube comments.[6] In October 2013, Google counted 540 million active users who used at least one Google+ service, of which 300 million users are active in "the stream" - wikipedia


p/s: "Terima kasih kepada followers dan viewers Google Plus Bin Muhammad... Sokongan dari anda semua amat-amat dihargai... 50 juta tu, kalau bernilai RM... saya belanja anda semua! :)"

Terima kasih bersama Relaks Minda... Misi mustahil utk 50 Juta Followers, haha!

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :

31 comments - "Wow! 50 Juta Views!!!"

Saya jarang guna.

dapat RM50 juta bro BM akan jadi jutawan dan boleh bisnes bina bangunan sudah bah!..ha..ha..gurau sahaja

Nao Mei delete icon 8:17 PG

hahaha..tahniah..uncle ku memang terlajak laris dah...
cik akak masih ketinggalan..hihi

Tahniah BM. Bukan senang tu..:)

Tahniah..

yana yani delete icon 10:02 PG

hehe...banyak sungguh tu BM
tengok profile je tu, tapi confirm diorang menyinggah juga
pageviews blog ni tu pun boleh tahan
all the best BM ye

BM Bunda dah lama follow BM mungkin BM tak perasan kot..

wow weeeeee......bestnyer!!!

paridah delete icon 11:40 PG

wah tahniah...banyak tu ... google plus ni viewrs ni drpd pelbagai riferring site...kak selalu juga intai tapi dekat sejuta viewers jer...tapi ok juga utk blog kak yg simple sgt tu kan..

Kakzakie delete icon 12:06 PTG

Semua follower BM dpt 10% kalau nilainya sama RM50 juta. Kakak nak lebih tau sebab kakak kan dah lama follow dah tu kena hormatlah org tua ni hahaha....

Sally Yatiey delete icon 12:37 PTG

Tahniah ye ;D

Salam Singgah jgk bila ada kelapangan sikit hari ni & tq terus menyokong KA yer. tahniah & akn terus support BM even kebusyan sgt2 skang ni !

Wah ramai yang skodeng tu..he..he

wow...hebatnya..tahniah ye BM

50 juta...nak menyebutnya pun takut hehe

wow...banyaknya, tahniah, 50 juta!

http://www.lovehutladyvitamin.com

Shark Kay delete icon 4:47 PTG

wow.
pencapaian luar biasa nie BM,

hainom OKje delete icon 4:49 PTG

Eiiiiii nyampahnya......tak percayalah sebab tak de bukti..... bukk sendirilah tu hehe

Wow...tahniah BM..

Yumida Huda delete icon 5:32 PTG

50 juta? wooooo..banyaknya! tahniah. memang pemes BM kat google+.

memang terbaik saudaraku..gud job!:)

Vee Sandi delete icon 6:46 PTG

amboi ... jeles giler nih ... saya baru sejuta lebih jer ...

tahniah....

baby comel delete icon 9:56 PTG

fuhhhh, memang betul2 kaya ni. cayalah tuan BM!

tahniah! bukan senang nak dapat views banyak tu

Khir Khalid delete icon 11:06 PTG

Wahh terbaiklah... glamer tu hehee.. Tahniah BM.. :) :)

selalu juga mengintai blog BM..heheh

Kathy R'bain delete icon 11:05 PTG

luar biasa..tahniah BM..

ANIM delete icon 4:50 PTG

iyalah...kalau dalam bentuk cash...aduhai . boleh kak anim mengaku kakak sulong ni, hihi...
tahniah..tahniah

saya orang yng pantas mengintaimu..hahaha :d

Hamidi SP delete icon 11:21 PG

Terbaik la BM..:)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap