بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Senarai Pemenang MSMW Awards 2015

Blog Terbaik Malaysia MSMW Awards 2015: Assalamualaikum dan salam sejahtera. MSMW 2015 (Malaysia Social Media Week) Awards telah berlangsung dengan jayanya di Berjaya Times Square Hotel, KL. Satu majlis anugerah dan pengiktirafan buat blogger di Malaysia.

Khas untuk rakan blogger, Acik (Mohd Izahar Sabtu) yang berjaya memenangi kategori Best Lifestyle Blog untuk tahun ke-2 berturut-turut melalui blog www.akupenghibur.com Tahniah diucapkan! Semoga terus bersemangat meneruskan niche perkongsian anda untuk memberi nasihat, panduan, pedoman sebagai ingatan dan kebaikan bersama.

www.akupenghibur.com

Berikut adalah senarai blog terbaik dan popular di Malaysia 2015. Senarai Pemenang MSMW 2015 Awards:

MSMW 2015 Awards - Individual Sector
  • Best Foodie Blog - www.squallcuisine.com 
  • Best News Blog -  cgkaunseling.blogspot.com 
  • Best Gadget and Technology Blog - www.ohsem.me 
  • Best Gossip and Entertainment Blog - www.spinorbinmusic.com 
  • Best Lifestyle Blog - www.akupenghibur.com 
  • Best Comics Blog - tiada pemenang
  • Best Photography Blog - tarmizishukri.com 
  • Best Shopping Blog - www.telekung.com.my 
  • Best Sports Blog -  www.motorsportroom.my 
  • Best Travel Blog -  timetravelafif.blogspot.com

MSMW 2015 Awards - Corporate Sector
  • Banking - Maybank 
  • Best Innovative app - Myteksi 
  • Community Engagement - Perbadanan Putrajaya 
  • Corporate Social Resposibility on Humanitarian - Unicef Malaysia 
  • Corporate Social Resposibility on Public Awareness - Tenaga Nasional Berhad 
  • Education - Limkokwing university 
  • Emerging shopping mall - NU Sentral 
  • Favourite Shopping mall - Sunway Pyramid Shopping Mall 
  • Food & Beverages - Berjaya Roasters (M) SDN BHD 
  • Hospitality - Mandarin Oriental, KL 
  • Lifestyle Deceloper - Mah Sing Group 
  • Logistics & Services - Pos Malaysia Berhad 
  • Online News (Eng) - The Star Online 
  • Online New (BM) - Harian Metro 
  • Property Development - IJM lAND Berhad 
  • Social Media Agency - Paranormal Solution SDN BHD 
  • Social Media Campaign - Tune Talk SDN BHD 
  • Social Media Campaign Be Smart - Limkokwing Univerisity 
  • Social Media Celebrity of the year - Nora Danish

Tidak kiralah, apa jua pengiktirafan sama ada blog terbaik atau terpopular... Tahniah kepada semua yang berjaya merangkul anugerah dan juga semua blogger yang bertanding. "All the best!"

Walaupun anugerah MSMW 2015 ini gagal menarik perhatian ramai blogger dan menerima pelbagai kritikan, namun semua itu adalah untuk kebaikan dan peningkatan di masa hadapan.

MSMW tetap dianggap satu platform terbaik buat blogger di Malaysia untuk mendapat pengiktirafan dan menjadi satu peluang untuk berkembang maju serta medan ilmu, maklumat dan promosi yang bagus untuk dunia blogging di negara ini.

Senarai Pemenang MSMW Awards 2015
Trophy MSMW Awards 2015

Apa pun kita nantikan MSMW 2016, sama ada ianya akan berubah, beranjak ke satu aras yang baru atau penuh dengan kejutan... Sama-sama kita tunggu...


Terima kasih bersama Relaks Minda

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”


10 comments - "Blog Terbaik Malaysia MSMW Awards 2015"

yangbaik delete icon 2:13 PTG

untuk tahun ini saya kurang ikuti sangat perkembangan msmw... tak sempat.
Tahniah kepada pemenang msmw 2015. Bila pula Bm nak masuk senarai tu... :D

Tahniah buat semua pemenang..:)

paridah delete icon 3:00 PTG

wah tahniah acik...tanpa BM n acik xtaupun MSMW ni ada..

selamat maju jaya..

Assalamualaikum BM .. subhanaAllah terima kasih entrinya yang sangat bermakna. Ye acik pun harapkan penambahbaikan dalam msmw. Macam tuan denaihati cakap dengan ckp jgn menilai hanya untuk blogger tetapi untuk keseluruhan program tersebut yg masih berlangsung.. dari workshop dan sebagainya.. Ribuan terima kasih atas entry ini.. Terharu sangat

kucha lana delete icon 9:15 PTG

tahniah kepada semua pemenang..terutama kepada Acik dan bro Melastik Bintang

Khir Khalid delete icon 11:35 PTG

Aku Penghibur merupakan antara blogger terdahulu yg mula2 saya kenali diawal waktu berblogging. Alhamdulillah, masih mesra sehingga ke hari ini. Tahniah buat Acik dan juga buat pemenang2 yg lain.. semoga terus sukses berblogging!!

Fiza Rahman delete icon 1:29 PTG

Tahniah buat semua yg menang.

tahniad semua yg menang! :D

Izin berkunjung ke list blog dofollownya ya gan? :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap